GRATISFOREDRAG TIRSDAG 6 JULI:

FLETT DINE EGNE KURVER

 FOR DEG SOM HAR LYST TIL Å FLETTE EGNE KURVER MEN IKKE ANER HVOR DU SKAL BEGYNNE!

 

Pil er ikke noe som selges på hobbybutikk. Å få tak i flettemateriale og vite hva man skal gjøre med det er for mange den største flaskehalsen for å begynne med kurvfletting. Men det er ikke vanskelig! I dette foredraget viser jeg deg hvor du får tak i pil og forklarer de ulike klassifiseringene så du vet hva du kan be om når du bestiller. Jeg skal også vise deg hvordan du enkelt kan bløte opp pil hjemme - selv om du ikke har et oppbløtningskar! + vise noen enkle nybegynnerprosjekter for hvor det er overkommelig å starte.

Trykk på den gule knappen under for å melde deg på og få linken til foredraget på epost!

Ja, jeg vil være med på foredraget!

Om foredragsholder

Jeg heter Kristine og er utdannet kurvmaker med svennebrev. Jeg havnet i kurvfletting via filosofifaget og en masteroppgave om sansning og verdien av å selv skape ting med hendene. Jeg driver i dag mitt eget kurvmakerverksted fra en gård i Larvik, med produksjon av kurver, undervisning og dyrking av pil.

 

Denne sommeren lanserer jeg mitt første onlinekurs i kurvfletting! Jeg gleder meg til å vise deg hvor lite som trengs av utstyr for å selv kunne flette og designe egne kurver, hjemme i stua!

FOREDRAG "FLETT KURVER HJEMME. DET DU TRENGER Å VITE OM MATERIALE OG VERKTØY"

NÅR: TIRSDAG 6 JULI 2021 KL 18.00

HVOR: PÅ NETT (VIA ZOOM)

Ja, meld meg på!

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SECS