LÆR Å FLETTE DINE EGNE KURVER

Jeg lærer deg å forstå grunnprinsippene bak oppbygningen av en kurv, slik at du selv kan flette og designe dine egne kurver akkurat som du vil!

Materiale du vil bruke er norskprodusert pil - et vakkert og bærekraftig naturmateriale som er brukt til kurvfletting i flere tusen år.

 

Ja, jeg er med!

HVA KAN JEG LAGE?

Du lærer å lage klassiske kurver, både med og uten hank. Kurset lærer deg ikke èn spesifikk kurv- men har fokus på grunnteknikker så du selv kan kombinere de på din egen måter.

Se gjerne eksempler på hva du lærer gjennom dette utdraget fra åpningsvideoen i kurset:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette får du:

STEG FOR STEG VIDEOER

Videoer som viser steg for steg hvordan en kurv er bygd opp fra bunn til hank.  Kursbiblioteket er enkelt å navigere i og lar deg finne akkurat det steget du trenger, uten å måtte se og spole gjennom lange instruksjoner.

 

 

 

OPPSTARTSSAMTALE

Jeg hjelper deg over den største kneiken - som alltid er å komme i gang. Når du har meldt deg på kurset får du tilbud om en individuell veiledning enten på zoom eller over telefon der du kan spørre om alt du måtte lure på med å hva du trenger for å komme i gang.

HJELP UNDERVEIS

I motsetning til youtube vil du med onlinekurset slippe å måtte klø deg i hodet. Trenger du hjelp til planlegging av en kurv, eller du står fast med noe er det bare å ta kontakt.

I hver modul og under hver leksjon finner du også et kommentarfelt hvor du kan stille spørsmål og få svar innen kort tid. 

 

BONUSMODULER

I grunnkurset har du alle teknikkene du trenger for å gå i gang med både små og store runde kurver.

Underveis vil det også komme oppdateringer og bonusmoduler av andre teknikker og kurver. Alle nye moduler legges automatisk ut i kursbiblioteket ditt.

Om meg

Jeg heter Kristine og er en av få i landet med fagbrev i det verneverdige kurvmakerfaget. Jeg brenner for formidling av kurvfletting - både som motkultur og som meditasjon. Jeg har fra før en MA i filosofi og hadde ingen spesiell håndverk- eller håndarbeidserfaring før jeg begynte å flette kurver. I dag driver jeg et lite kurvmakerverksted fra en gård i Vestfold hvor jeg produserer pil, underviser og selger egne kurver.

 

PÅMELDING ÅPEN UT SEPTEMBER!

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SECS

Kursinnhold

MODUL 1: PIL & VERKTØY

I første modul går vi igjennom alt du trenger å vite om pil og verktøy. I denne modulen lærer jeg deg hvordan du beregner hvor mye pil du trenger til en kurv og gir noen tips til hva du kan bruke eventuell restepil til!

 

MODUL 2: BUNN

Jeg viser deg hvordan du starter og fullfører en klassisk kryssbunn + viser deg hva som er de vanligste feilene og hvordan du kan unngå de

 

 

MODUL 3: STAKE OPP

Her viser jeg deg hvordan du snitter pil og staker opp kurven. Jeg viser deg to ulike metoder for oppstaking som har betydning for hvilken form du ønsker.

 

MODUL 4: KIMNING & SIDEFLETT

Det er i denne modulen vi bygger kurven. Her lærer jeg deg hvordan du kan bruke fransk sideflett for klassiske og jevne kurver. Vi går igjennom enkel, dobbel, trippel sideflett samt sideflett med tilbakeslag.

 

MODUL 5: KANT

Kant er beryktet for å være det mest kompliserte steget i en kurv - men i denne videoen viser jeg deg steg for steg hvordan du gjør det.

 

MODUL 6: HANK & HÅNDTAK

 I siste modul lærer jeg deg hvordan du lager hank til kurven din, samt viser deg to ulike teknikker for håndtak.

HVA KOSTER DET?

Pris

3490 kr

  • Steg for steg videoer i kurset "Flett kurver hjemme"
  • Veiledning og tilbakemelding underveis
  • Individuell oppstartssamtale
  • Tilgang til kurset i 1 år
  • Oppdateringer og bonusmoduler
  • Proff kursplattform med tilgang via app
Jeg vil melde meg på!

 

BONUS:

RAMMEVERKSKURVER

I tillegg til grunnteknikkene for klassiske kurver får du også inkludert en videoserie med alt du trenger for å lage rammeverkskurver!

Rammeverkskurver er en helt annen måte å bygge opp en kurv på, en metode hvor du også kan benytte fersk pil, om du har skulle ha tilgang til det, f.eks fra egen hage.

FORNØYD ELLER PENGENE REFUNDERT

Som med alle kjøp har du selvfølgelig 14 dagers angrerett, finner du ut at kurset ikke passer for deg etter å ha sett noen av videoene, sender du meg en epost så refunderer jeg kursbeløpet.