Hjelpevideo - slik legger du kant

Jun 30, 2023

Den eneste kanten du trenger å kunne

Du har vært på kurs, tatt notater, kanskje fått notater. Klar til å repetere - men hvordan var den med den kanten? 

Det går ikke an å lære å legge kant av å bare gjøre det en gang. Det krever repetisjon for å lese mønsteret riktig - eller bare en god video? Noen forklaringer er best på video - med mulighet for å stoppe, spole, se igjen og pause. Kanten er sånn.

Kanten jeg viser er en såkalt "4 bak 2" kant. Den desidert mest klassiske kant, og i praksis den eneste du trenger å kunne. Passer både mindre kurver og store kurver. Hakket mer avansert enn forenklingene (3 bak to eller gud forby 1 bak 2) men har du først investert så mange timer i en kurv fortjener den en ordentlig kant.

Trikset er å akseptere at det tar litt tid å forstå mønsteret første gang, drikke et glass vann før en går i gang, riste av utolmodigheten. Bokmerk gjerne siden så har du hjelpevideoen tilgjengelig neste gang du trenger den!

Håper den kan være til nytte - og lykke til!

 

Denne videoen er en del av det nye nettkurset som viser ALLE stegene i en kurv fra begynnelse til slutt! Kurset er inkludert opptelte materialpakker nok til to kurver, en åpen og en med hank! Les mer om kurset her

 

Mer fra bloggen

Oppbløting av pil i rør

Hvorfor jeg elsker rammeverkskurver

Det er stakene det handler om

Snarveien til en rammeverkskurv