Nettkurs i kurvfletting

 

Kurs som du kan melde deg på denne høsten er grunnkurset i kurvfletting "Mine første kurver" - et komplett nettkurs med alt du trenger for å komme i gang med fletting av runde kurver hjemme - og et mindre juleverksted som vil gå live over zoom søndag 26. november! Klikk på bildene under for å lese mer om hvert enkelt kurs!

I tillegg til disse, vil det også bli satt opp livekurs i rammeverkskurv februar 2024 og kurs i stolseteflett mars 2024.

G R U N N K U R S   I   K U R V F L E T T I N G

Grundig nettkurs hvor du fletter to kurver kurver, en stor oppbevaringskurv og en klassisk kurv med hank. Materialer til kurset får du tilsendt i posten!

Les mer...

L I V E   J U L E V E R K S T E D   2 6 . 1 1 . 2 3

Lær å lage lykter i pil - perfekte julegaver. På dette kurset fletter vi lyktene sammen over Zoom. Kurset inkluderer materialer tilsvarende 3 lykter.

Sikre din plass allerede nå

Fysisk undervisning

 

For deg som foretrekker fysisk undervisning vil det fra februar 2024 være mulig å booke privatundervisning i mitt verksted i Kvelde i Vestfold torsdager og fredager, maks 3 personer.

Skal du lage en kurv fra begynnelse til slutt anbefaler jeg at du kommer for to dager. (Jeg tilbyr også overnatting for deg som trenger det!)

Ønsker du å forhåndsbooke datoer for våren, send meg en epost til [email protected]. Pris er 1500 pr dag for undervisning og lunsj. Materialkostnader og evt overnatting kommer i tillegg.

Kurvkollektivet

 

Mestrer du allerede det grunnleggende, og kun ønsker å utvide repertoaret med jevnlig påfyll av nye teknikker?

Pileklubben Kurvkollektivet er et forum hvor du kan både be om hjelp og bli inspirert gjennom jevnlige foredrag og temakvelder som holdes live over Zoom. Alle foredrag legges ut i opptak så du kan se de når de passer for deg.

Tema høsten 2023 er: Fitching (åpne kurver), hvordan lage oval kryssbunn, filosofikveld om hvorfor flette kurver og et juleverksted i desember med fletting av pilekranser.

Les mer om Kurvkollektivet