Dagskurs over Zoom lørdag 17. februar 2024

Flett din egen rammeverkskurv!

 

Lær rammeverksteknikken - en super fremgangsmåte for å flette egne kurver, som kan varieres i mange ulike størrelser og former.

Jeg sender alt du trenger av pil i posten. Pilen må bløtes i 10 dager før bruk. Veiledning rundt dette får du på epost.

Så fletter vi kurven sammen over ZOOM lørdag 17. februar fra kl 10-17!

Du får notater, et nettkurs med videoer + opptak av livedagen, alt til evig eie så du senere kan repetere så mye du vil.

NB. Påmelding innen onsdag 31. januar- eller så langt materialpakkene rekker (begrensede plasser)

Jeg vil være med!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PÅMELDINGEN ER NÅ STENGT

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ny runde av det populære Zoom-kurset!

 

Dette er fjerde runde av Zoomkurset i rammeverkskurv!

Det spesielle med Zoomkursene er at de er digitale - men live! Vi deltar alle hjemme fra egen stue, men fletter sammen og deler prosessen fra start til slutt med mulighet for veiledning og hjelp underveis.

Opptak av kurset legges ut i kursportal som du får tilgang til, sammen med grundig notathefte av hele prosessen.

Nytt denne gangen er at det også vil følge med et redigert nettkurs med videoer av alle steg vi skal gjøre, som du kan hoppe over til om fellesundervisningen lørdag 17.februar enten går for fort eller for sakte. (Videoene er også perfekt for deg som ikke har mulighet til å være med live!)

Du trenger ikke ha flettet en kurv tidligere.

Kurset passer både for deg som er helt ny - og for deg har vært på helgekurs, og har lyst til å lære en annen (og enklere) teknikk enn de runde kurvene.

 

 

P R I S

2190 NOK

Inkluderer:

  • Materialpakke med pil tilsendt i posten
  • Nettkurs med steg-for-steg videoer i teknikken rammeverkskurver til odel og eie
  • Live heldagskurs over Zoom lørdag 17. februar - med opptak!
  • Pdf notathefte med detaljerte bilder av hele prosessen
  • Proff kursplattform med enkel og oversiktelig innlogging (også tilgjengelig som app)

 

Jeg vil være med!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kursholder

Jeg heter Kristine, og er en av få i Norge med fagbrev i det verneverdige kurvmakerfaget.

Jeg elsker rammeverkskurver og gleder meg til å vise deg hvor enkel og anvendelig denne teknikken er! (Du kan til og med bruke den på andre materialer enn pil!)

Jeg har siden 2019 hatt over 500 deltakere på ulike kurvflettingskurs - både fysiske og digitale. Jeg blir mer og mer fan av konseptet nettkurs - du bløter opp og gjør alle forberedelser selvstendig + at du får teknikken inn i egen stue, noe som terskelen for å fortsette mindre.

Jeg tror nettkurs som sjanger er kommet for å bli, også for håndverk. Det unike med nettkursene (i forhold til f.eks bøker eller youtubevideoer), er at du ikke bare får et kurs - men også hjelp til gjennomføring. Gjennom mail underveis i prosessen gjør vi dette sammen, alt fra oppbløting til fletting av ferdig kurv - ingenting varmer hjertet som bildene jeg får av ferdige kurver rundt om i landet!

Til påmelding

Litt mer om kurven vi skal lage:

 

Kurven vi skal lage heter rammeverkskurv - det betyr at det er en kurv som er laget rundt et rammeverk som vi fyller ut, i steden for en flat bunn som vi jobber oss oppover fra.

Rammeverkskurver bygger på veldig enkle prinsipper og er typiske "bondekurver" - kurver man har laget overalt i landet, basert på hva man har hatt tilgjengelig av materialer.

De kan lages med pil, eller andre bøyelige vidjer eller røtter. De er blandt mine favorittkurver - ikke bare for at de er så kule og sjarmerende - men logistikken i de er så enkel og alsidig. Skal du bare kunne èn kurvtype - skal det være en rammeverkskurv!

Klikk her for å lese mer om rammeverkskurver på bloggen