Flett din egen kurv!

 

Få pil tilsendt i posten - og bli med og flett sammen med meg og mange andre lørdag 29. juni! Jeg er med hele veien, viser hvordan vi gjør det, og svarer på alt som skulle oppstå underveis. 

Passer ikke datoen, kan du se det i opptak. Til deg som skal gjøre det alene følger det med både redigerte steg-for-steg videoer og et grundig notathefte (i tillegg til opptak av live undervisningen).

Påmeldingen til dette kurset er nå stengt - ny runde kommer i jan/feb 2025.

Jeg ønsker beskjed når kurset åpner igjen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PÅMELDINGEN ÅPEN 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne fletter vi på én dag!

 

Dette digitale dagskurset er en super intro til kurvfletting - og du sitter igjen med en helt konkret egenflettet kurv som du vil ha lyst til å bære med deg rundt i hele sommer!

Savner du å bruke hendene og lage noe konkret - men mangler tid til å sette i gang et større prosjekt, eller sette deg inn i noe nytt, er disse veiledede dagskursene er kjempefin anledning og inspirerende "fridag" å gi til seg selv.

(Det trenger heller ikke bare bli med en dag, alt det digitale innholdet er ditt til evig eie og du får grundig veiledning i hva du trenger av materialer - og hvordan variere teknikken - om du får lyst til å flette mere senere). 

Live dagskurs er et annerledes type nettkurs, der vi alle sitter i hver vår stue - men fletter samtidig og deler prosessen fra start til slutt. 

Alt blir grundig forklart og du trenger ingen forkunnskaper for å være med. 

 

Er du en av de over 100 som allerede har tatt dette kurset?

Nytt fra nå av er at alle som har vært med før - kan bli med igjen! La oss lage en flettefest av disse live-dagene!

Det vil si at du som melder deg på nå også er invitert til å være med igjen til høsten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kursholder

Jeg heter Kristine, og er en av få i Norge med fagbrev i det verneverdige kurvmakerfaget.

Jeg elsker rammeverkskurver og gleder meg til å vise deg hvor enkel og anvendelig denne teknikken er! (Du kan til og med bruke den på andre materialer enn pil!)

Jeg har siden 2019 hatt over 500 deltakere på ulike kurvflettingskurs - både fysiske og digitale. Jeg blir mer og mer fan av konseptet nettkurs - du bløter opp og gjør alle forberedelser selvstendig + at du får teknikken inn i egen stue, noe som er en stor fordel om du vil flette mer senere!

Jeg tror nettkurs som sjanger er kommet for å bli, også for håndverk. Det unike med nettkursene (i forhold til f.eks bøker eller youtubevideoer), er at du ikke bare får et kurs - men også hjelp til gjennomføring. Gjennom mail underveis i prosessen skal vi gjøre dette sammen, alt fra oppbløting til fletting av ferdig kurv - ingenting varmer hjertet som bildene jeg får av ferdige kurver rundt om i landet!

Litt mer om kurven vi skal lage:

 

Kurven vi skal lage heter rammeverkskurv - det betyr at det er en kurv som er laget rundt et rammeverk som vi fyller ut, i steden for en flat bunn som vi jobber oss oppover fra.

Rammeverkskurver bygger på veldig enkle prinsipper og er typiske "bondekurver" - kurver man har laget overalt i landet, basert på hva man har hatt tilgjengelig av materialer.

De kan lages med pil, eller andre bøyelige vidjer eller røtter. De er blant mine favorittkurver - ikke bare for at de er så kule og sjarmerende - men logistikken i de er så enkel og alsidig. Skal du bare kunne èn kurvtype - skal det være en rammeverkskurv!

Les mer...

 

 

 

 

 

 

Ønsker du beskjed på epost når kurset åpner igjen?

Meld deg på epostlista ved å legge igjen navn og epost under, så hører du fra meg!